domingo, 14 de mayo de 2017

Divendres 3 de Març

Bé hui vaig a explicar el que hem fet a classe.

 Primerament, hem començat amb un breu resum del que vam fer a la classe anterior, hem vist algunes de les possibilitats que ens presenta el blog. Després hem creat la fulla de càlcul, amb les diferents respostes que hem rebut del qüestionari que realitzaren els nostres companys sobre l'activitat anterior. Hem descarregat aquest full de càlcul en forma d’excel.  Una vegada descarregat l’hem pujat a la tasca de moodle. Finalment, per acabar amb el qüestionari, hem pujat el enllaç del test, a la pàgina d’evidències d’acompliment.

Una vegada hem acabat aquesta part, hem treballat una miqueta de teoria, concretament hem parlat dels PLEs,aquesta perspectiva va sorgir l'any 2004 i es basa en totes les eines que utilitzem per formar-nos durant la nostra vida, és a dir, la manera d'aprendre utilitzant les noves tecnologies. A més, destacar que la base pedagògica de la tecnologia educativa està basada principalment en el constructivisme.

Una volta hem acabat en la teoria, hem vist la activitat que realitzarem sobre el constructivisme, i finalment hem realitzat una activitat sobre el padlet, aquesta ha de ser sobre algún personatge important, escritor, músic... Jo personalment el faré sobre el referent en la musica reagge, Bob Marley.

No hay comentarios:

Publicar un comentario