jueves, 2 de marzo de 2017

Divendres 24 de Febrer

La classe de hui ha començat amb una activitat que consistia en utilizar la pàgina de "TinEye Labs". Primerament hem entrat a la web, després hem fet una búsqueda per colors. Depenent del percentatge que indicàvem de cada color, ens eixien unes imatges o altres. Una vegada hem escollit la combinació d'imatges que ens agradàven, hem fet una captura de pantalla, i amb el Paint, l'hem retallada per a poder penjar-la al blog.

Després, hem utilitzat una imatge de mostra de l'ordinador, per a realitzar una búsqueda amb google imatges. El resultat ha sigut de altres imatges semblants a la imatge seleccionada, tant de colors com de formes. I hem realitzat el mateix procediment que amb les imatges anteriors, hem fet una captura i l'hem retallada amb el paint, per penjar-la al blog.

Finalment, l'última part de la classe l'hem dedicada a realitzar un qüestionari amb Google+. Jo el he fet sobre la geografía. Al acabar el he enviat a 5 companys, que a la vegada m'ho han enviat a mi. Hem de resoldre'ls i el proper día treballarem a classe amb els resultats.

Al fí, considere que ha sigut una classe molt productiva i entretinguda, ja que ha sigut molt pràctica i hem treballat coses amb utilitat.